середу, 17 жовтня 2012 р.

Українські села після виборів чекає економічний бум

І все завдяки камерам спостереження на дільницях. Як запевняють експерти, вже зараз діячами місцевих органів самоврядування розробляється грандіозний проект, який дозволить залучити встановлені на дільницях камери спостереження до доволі прибуткової діяльності місцевих громад.

Про деталі сільські голови надто багато говорит не хочуть. Але як довідався Абзац з власних джерел, місцеві громади не проти перемістити відеокамери на покинуті ферми, клюби та сіновали, і з їхньою допомогою вести платні онлайн-трансляції, м'ягко кажучи, еротичних сцен у виконанні місцевих плейбоїв і плейгерлів. 

На думку експертів, цільова аудиторія порнографії еротики онлайн вже давно зачекалася схожих  проектів. Адже чинним поціновувачам гаряченького відео набридли стандартні сцени у фешенебельних номерах, офісах, буржуйських палісадниках та дахах хмародерів. Згідно з проведеного опитування, живі сцени сільських порно-буднів матимуть незрівняно більший попит. А для місцевих бюджетів - це стабільні надходження і зайнятість населення. І, звичайно, можливість з користю використати встановлене дороге обладнання. Справді, чому ж йому простоювати до наступних виборів?

Немає коментарів:

Дописати коментар