четвер, 1 вересня 2011 р.

На Львівщині появилися кури-наркомани

Плантацію коноплі пурєдна газдиня з села на Львівщині вирощувала для домашньої птиці. Принаймні, так пояснила пані-"конопляний" фермер. Каже, жи кури від неї несут золоті яйця, які ніхто розбити не годен.

Коли міліціянти навідалися до обійстя газдині, воно вже було в конопляному димі. Очевидно, що за якийсь час на подвір'ї було б дуже людно, але сільська наркобаронша дуже поспішала викурити все, що вдасться викурити, й спалити все, що згорить. Але браві міліціянти не дали. Встигли вчасно, огень загасили й порахували, що на гербарії можна було заробити 100 тис. грн.

Фельдшер місцевого ФАП Гаврило в коментарі Абзацу сказав, що якби конопля горіла далі, то пані цілком могла б заявити, що вирощує її для бичків та інопланетян. Пан фельдшер також повідомив, що міліціянти, які проводили облік горящої коноплі, в своєму рапорті начальству написали, що огень виник внаслідок атаки ракетної установки "Град", а горіли "реліктові рослини мезозойського періоду". Підозру начальства викликав факт написання цієї фрази без помилок, що спричинило додаткову перевірку, яка й розставила крапки над "і".

Немає коментарів:

Дописати коментар