вівторок, 6 вересня 2011 р.

Вах, зарежу, або Як грузинські джигіти топили німецьких геїв

Недовго насолоджувалася кавказькою гостинністю німецька нетрадиційна парочка туристів. Подорожуючи гірським районом Омало, коханці не лише насолоджувалися чистим повітрям, пейзажами та собою. Гостинні джигіти запросили іноземців до свого застілля з шашликом, вином і тостами.

Але, видко, дуже вже закоханими були німці, бо випивши черговий дзбан Сапераві, почуття поперли з них через край і на очах приголомшеного аулу солодка парочка поцілувалася взасос.

Джигіти негайно сприйняли ці арійські ніжності як осквернення свого застілля й потягнулися до кинджалів. Щоправда, злякавшись міжнародного скандалу й санкцій за нетерпимість, джигіти нікого "не зарезалі". Однак, добре потлумивши закоханих туристів-геїв, зв'язали їм руки й кинули в мєстну гірську річку. Хтось із мешканців Омало пожалів нещасних романтиків й витягнув їх з річки. Німці так злякалися нетолерантних джигітів, що втекли в свою толерантну европейську цивілізацію, навіть не поскаржившись грузинській владі чи власному посольству. Хоча, можливо вони - мазохісти, й отримали солідну порцію насолоди від поганих манер горців.

Джерело новини тут

Немає коментарів:

Дописати коментар