пʼятниця, 4 березня 2011 р.

Правляча партія Лємберга буде миритися з "геФестом"

Як доносять нам з магістрату, з нагоди Великого посту правляча партія Львова пропонує мир, дружбу і пляцки ображеній раніше нею Корпорації "геФест". 10 березня на раді Львівського магістрату представник від партії ВО «Сваха Будди», голова конгрегації Львівського магістрату з питань архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Андріян Кутник звернеться до бургомістра Львова Андрія Лісового про підписання мирової угоди між містом і Корпорацією «геФест».

Підписання ся відбуде в бальовій салі палацу Потоцьких акурат на запусти, себто в неділю 6 березня ближче до півночі. Сій значній події передуватиме брудершафт межи паном Кутником та паном Фудо, згодом на брудершафт по черзі питимуть всі присутні: пани Хазарук, Лісовий, Мехальцисин та інші поважні гості. Очікується, що фуршет зладять найліпші приватні кухарі відомих львівських масонів. Як вдалося довідатися "Абзацу", на фуршеті будуть такі легоміни, як: ікра чорна, фарширована червоною, гомари в клярі, кальвадос з райських яблук, печінка з голубів Львівської ратуші, філе окуня з Полтви.

Як повідомили наші агенти, підписання угоди - то кінцевий результат довгих перемовин, які ся відбували в масонських ложах Львова, де й "геФест" зумів переконати у винятковій лояльності високоповажних райців з правлячої партії.

Немає коментарів:

Дописати коментар