суботу, 5 березня 2011 р.

Податкові канікули для малого та середнього бізнесу стартували на Тернопільщині

Тернопільські податківці провели надзвичайно небезпечну й складну операцію з наповнення держбюджету. Мужні й чесні податківці викрили нелегальний млин. Як повідомили у головному відділі податкової міліції Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції, борошно виготовляв тернопільський підприємець в одному із сіл Зборівського району на території колишнього току в приміщенні зерноскладу.
 
Доблесних бюджетонаповнювачів вразив особливо нахабний факт, що пан мельник молов зерно без їхнього всесвітлішого благословення, себто без жадних паперів з печатками і підписами. Сей факт, очевидно призводив до того, що вуйко мельник не ділилився намеленим з панами податківцями, оскільки вони про нього не знали. Також податківці встановили, що на млину працювало аж двоє незареєстрованих найманих працівників.

За даними податківців, операція була складною й передбачала штурм млина. До операції було залучено спеціальні підрозділи податкової міліції, які за родом діяльності мають багато спільного з мельником-нелегалом, оскільки так само, як він зерно, в муку перемелюють підприємців. Штурм тривав цілий день, в рух йшла мука, полова, ґралі, граблі, лопати й вила, аж поки податківці не стали зовсім білими від муки.

Відтак податкові міліціонери вилучили устаткування, 90 мішків з борошном першого та другого ґатунків, 110 мішків висівок з пшениці та 15 тонн зерна й обіцяють з того в себе в податковій випекти паски всім малозабезпеченим податківцям, а також провідниками правлячої на Тернопільщині партії "Сваха Будди", які в міру своїх сил підтримують впровадження податкових канікул для малого та середнього бізнесу. Окрему паску подарують очільникам Партії Територій, які підтримкою бізнесу займаються у всеукраїнському масштабі.

Немає коментарів:

Дописати коментар