вівторок, 22 березня 2011 р.

УТ-1 в прямому ефірі покаже "розум, честь і совість" нашої епохи

23 березня в 13:15 відбудеться епохальна подія в етері Першого національного (к)аналу. Востаннє такі події відбувалися ще років зо 30 тому в "єдіном, могучем Совєтском Союзє". Отож, шановні товариші, 23 березня можна буде побачити в прямій трансляції Перший Національний З’їзд Партії регіонів. Джерела кажуть, що вони зберуться обговорювати, як покращити життя вже сьогодні. З цієї нагоди піонерські організації готують піонерів-передовиків для вручення гвоздик президії, трудові колективи колгоспів, фабрик та заводів шлють свої палкі привітання учасникам з'їзду з підтримкою єдиноправильного курсу великого вождя і вчителя Віктора Федоровича. Як віщає прес-служба (к)аналу, учасники з'їзду обсудять завдання депутатів всіх рівнів від партії Регіонів і визначать наступні кроки для поліпшення благополуччя кожної української сім'ї. Список сімей обіцяє представити АП. Ура, товариші! Рішення Першого Національного З’їзду Партії регіонів - в життя! Дайош переіменування вулиць у "вул. Першого Національного З’їзду Партії регіонів"! http://1tv.com.ua/uk/about/news/2011/03/22/4261

Голос народу

Єфросинія Акакіївна, знатна свинарка, с. Піцюни: "Я підтримую курс Партії Регіонів і її вождя Віктора Федоровича! Буду ставити питання перед нашим головою про присвоєння нашому колгоспу назви ім. Першого Національного З’їзду Партії регіонів"

Велеслав Піхвашик, спеціаліст з історії партії: "Це знаменна, вікопомна подія, яка реально покращує наше життя вже сьогодні! Трудящі нашої країни підтримують Перший Національний З’їзд Партії регіонів і вже зараз надсилають свої привітання й побажання. Цей з'їзд - запорука стабільності й процвітання, виконання продовольчої програми й миру на планеті"

Трохим Свиридович, слюсар Єнакіївської автобази: "Ура, товариші! Завтра в нас в Червоному кутку - перегляд трансляції Першого Національного З’їзду Партії регіонів, а з тої нагоди - сто грам і 2 пиріжки з горохом".

Немає коментарів:

Дописати коментар